Nieuwe vaste locatie Boompje!
17. november 2021
Boompje is dit jaar zoals altijd terug met nieuwe prachtigen bomen. Er zijn niet alleen nieuwe bomen maar ook zijn er twee nieuwe jongen ondernemers die de handel hebben overgenomen. Dus woon jij in de omgeving Zandberg, Boeimeer, Ginneken en centrum. Kom dan net als vorig jaar je boom halen op de Wilhelminapark 19 Breda. Wij zijn open vanaf zaterdag 4 December to Zondag 17 December. Hopelijk zien wij jullie dan, tot snel!

20. oktober 2020
Zou het dan eindelijk een koude winter worden en dat we weer kunnen schaatsen op natuurijs?! Boompje Breda hoopt ondanks dat wij geen weersvoorspeller zijn u toch met prachtige kerstboom een fijne kerst te kunnen toewensen. Hele fijne dagen namens het team van Boompje Breda

25. november 2019
Boompje Breda heeft weer de mooiste kerstbomen geselecteerd bij onze kwekers. Bestel eenvoudig en snel op BoompjeBreda.nl. Namens het team van Boompje Breda alvast fijne feestdagen toegewenst.

04. oktober 2019
Boompje Breda 4 oktober 2019 Binnenkort start Boompje Breda weer met de verkoop van Omorika en Nordmann kerstbomen aan de Parkstraat te Breda. De verkoop start van zaterdag 30 november t/m zondag 15 december 2019. Dit jaar word het weer groter en mooier dan het jaar daarvoor. Zo word de locatie met een tent met vloer en sfeerverlichting voorzien. Wij hopen iedereen weer van harte welkom te heten.

22. november 2018
Kerstboom kopen in Breda? Binnenkort valt deze flyer bij u op de deurmat. Bepaal zelf of je de kerstboom komt uitzoeken of laat bezorgen in Breda. Het zelf uitzoeken is mogelijk vanaf zaterdag 1 december t/m 15 december op de Parkstraat 4, te Breda. Vergeet niet je online bevestiging mee te nemen. Boompje Breda heeft weer de beste bomen in Denemarken geselecteerd. Zodat iedere Bredanaar een geweldige kerst kan vieren. Voor meer informatie over deze tijdelijke actie kijken op www.boompjebreda.nl.

19. november 2018
Bestel voor 1 December online je kerstboom en pak dat eindejaar voordeel! Onze Nordmann kerstbomen met afmetingen van 1.50 t/m 2.50 meter van super kwaliteit en binnen enkele dagen aan huis bezorgd. Bestel eenvoudig en snel op boompjebreda.nl!

12. november 2018
Hoe onderhoud ik een kerstboom? Laat de kerstboom in de garage, schuur acclimatiseren. Zorg dat de kerstboom in een standaard staat en voldoende water toegediend krijgt. Plaats de boom van de verwarming of openstaande deur vandaan. Zorg dat de kerstboom niet teveel daglicht krijgt. Zodat de boom de hele feestmaand meegaat.

02. december 2017
Het is weer zover vanaf zaterdag 2 december 2017 prachtige echte Nordmann kerstbomen te koop, aan de Parkstraat 4 te Breda. Wij zijn geopend van zaterdag 2-16 december tussen 9:00 - 18:00. Profiteer nu van de voordeligste kerstbomen van Breda, pinnen is mogelijk.

30. november 2017
Feestmaand december is bijna begonnen. Tijd voor de grote inkoop "de Kerstboom". Want die mag natuurlijk niet ontbreken in een sfeervolle huiskamer of kantoor. Maar wie gaat hem halen? En hoe krijg je hem in je auto? Boompje Breda heeft de oplossing. Bezoek onze website www.boompjebreda.nl en ervaar het gemak.

11. oktober 2017
BoompjeBreda.nl is uit de traditionele verkoop van kerstbomen in Breda ontstaan. Na jarenlang de verkoop van kerstbomen te hebben gedaan, willen wij het de consument nog makkelijker maken. BoompjeBreda.nl is een online initiatief waar je kerstbomen en accessoires kunt bestellen. Wij streven naar de mooiste kerstbomen tegen een eerlijke prijs. Voor meer informatie kun je kijken op www.boompjebreda.nl.